Arhivă electronică

Documente în ordine, accesibile oriunde, oricând

Beneficii

Arhiva electronică permite stocarea electronică securizată a tuturor documentelor instituției, organizate la fel ca într-o arhivă fizică, în dosare de lucru/directoare cu acces diferențiat la fișierele conținute, pe baza drepturilor prestabilite.

Pentru tine

Module REGIS-online - managementul documentelor - aplicatie Registratura electronica

Asistență utilizare

REGIS-online - tutorial Modul 1

Tutoriale video

REGIS online - aplicatie Registratura online - Administratia publica

Manual de utilizare

Modul 3 – Arhiva electronică: Funcționalități

Arhiva electronică permite stocarea electronică securizată a oricărui document în format fișier electronic, organizat la fel ca într-o arhivă fizică, în dosare de lucru/directoare cu acces diferențiat la fișiere unei înregistrări de registratură pe baza de permisiuni.

Platforma dispune de un sistem de metadate care se vor asocia fișierelor, customizabil din cadrul interfeței web, necesar activităților de căutare ulterioară.

Sistemul poate genera automat pentru fiecare înregistrare nouă din Registratură, la momentul înregistrării sau ulterior, un dosar de lucru distinct, conexat la respectiva înregistrare și localizat în modulul Arhivă.

Acest lucru permite tuturor utilizatorilor cu drepturi în fluxul de lucru al respectivei înregistrări să încarce / descarce fișiere, respectiv sa le vizualizeze, să le versioneze prin editare simultană sau succesivă prin blocare la editare / versionare, să le semneze electronic etc.

Siguranță garantată 100%

Garantăm siguranța și accesibilitatea la înregistrările din aplicație 100%. La fel și: viteza de acces, serviciile de backup și de disaster recovery;

Arhiva electronică este stocată pe serverele administrate de către inginerii CTCE sau, la alegere, fără costuri suplimentare, poate fi găzduită în centrele de date Microsoft (gestionate și administrate direct de către specialiștii Microsoft).

Aplicația REGIS-online face parte din portofoliul produselor C.T.C.E. – lider național în dezvoltarea de software economic și legislativ.